PS-Mania!
Dobrodošli na jedan od najboljih PhotoShop foruma na ovim prostorima.
Ukoliko niste registrovani, učinite to odmah jer na PS-Mania forumu možete pronaći apsolutno sve što vam treba u vezi PS-a. Wink

Uživajte,
administracija foruma.

Join the forum, it's quick and easy

PS-Mania!
Dobrodošli na jedan od najboljih PhotoShop foruma na ovim prostorima.
Ukoliko niste registrovani, učinite to odmah jer na PS-Mania forumu možete pronaći apsolutno sve što vam treba u vezi PS-a. Wink

Uživajte,
administracija foruma.
PS-Mania!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Predlozi,pohvale,kritike..

+74
^^DeMetri@^^
♥|Iwa|♥
Lady Cullen
Clair
Selena ^^
Salkal32
.enich.
Sofi_Cullen
Milosh
Melinda Halliwell
-*0nA l00dacXa AleX*-
JANKO = MOJE <3
`.:sweety:.`
P. Sawyer
little princess <3
Hayley
Edward's honey
*Drama Queen*
Emma
|*Kiki*|
*Cute.Girl.Boxy*
Ivana95
VesEla ^^
disych
Nejt <3
Bones fan*
*A*N*A*H*I*
serdjica03
TinKa*96
llili
...Patsy...
♥..Nike-Pink-Girl..♥
Yvonne
hari_95
Duško*
~Jane from Volturi~
Narcissa
~!Maki!~
Wwinner
~Mracna Svetlost~
~!~Vaka~!~
~Miss Tete~
Unique
RoyalDoll
{miss_narcisa}
roberta_bg
Dulce The Best
MooX_97
♥.QueEn.of.JuPiTeR.♥
Andja
HugoLLina
Rosalie Lillian Hale
Crazy Fashion Bitch <333
Milena xD
Lola '95
.Tinna.*
Neyra
*MICA*
RBD GIRL
Stefy
B*A*R*K*E*N
Ash LV
.Slladja.<3
PetRa ^^
Descreation
Veljko
ExtazA
* Natty *
+Join me in death+
~*~Estrella De Vondy~*~
_mima_princess_[*]_
Little Miss Perfect
*~Melody~*
MaLaMiCa
78 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 8 od 22]

176Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Uto Sep 01, 2009 1:56 pm

HugoLLina

HugoLLina
Administrator
Administrator

aha....okyk (=
nnch...

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000033293615&v=wal

177Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Uto Sep 01, 2009 2:16 pm

MaLaMiCa

MaLaMiCa
Administrator
Administrator

XWALA SWIMA PUNO,PUNO! Kao sto je wec lana rekla,nawicite se oan owo,jer smo jedinstweni,kao i na to sto ne mozete da imate potpise! malo se potrudite WISE da postanete VIP clanowi,pa ce wam onda potpisi biti dozwoljeni!! Smile

http://www.ps-mania.com

178Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Uto Sep 01, 2009 2:25 pm

_mima_princess_[*]_

_mima_princess_[*]_
instaliras photoshop
instaliras photoshop

ma nnc....stwarno je bilo iskreno...
stwarno se trudim....

179Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Pet Sep 04, 2009 6:21 pm

_mima_princess_[*]_

_mima_princess_[*]_
instaliras photoshop
instaliras photoshop

iziwinite shto je post ispod posta...
ali mislim da bi trebali izbrisat teme sto se tice one swadje i kopiranja....
to je proslost i msm da swe ruzno treba da se zaborawi...

180Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Pet Sep 04, 2009 6:24 pm

MaLaMiCa

MaLaMiCa
Administrator
Administrator

to ce sajati jer ne zelimo bilo kakwu wrstu swadje,i zelimo da ljudi znaju ko je prijatelj,a ko ne,takodje da znaju da smo PRAWI 4um za swe! ugl tnx na sawetu! (:

181Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Pet Sep 04, 2009 6:40 pm

Little Miss Perfect

Little Miss Perfect
Administrator
Administrator

Tako je...
Treba da se zna,zato sam otvorila temu kao obaveshtenje...

182Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Sep 09, 2009 2:19 pm

MooX_97

MooX_97
novi clan
novi clan

E ovako,meni je forum dobar i sve,ali nerazumem čemu domen .com ako nemate bilo koji hosting Razz pošto evo,meni prikazuje reklame a to je znak da nemate hosting Razz bilo bi dobro kad ovaj 4um imao i hosting...msm stv,meni je glupo imati sajt/forum ili šta već a da ima internacionalni domen a da nema ni jedan hosting Razz

A da,u navigaciji imate dva puta FAQ umesto jednom,na prvom jeste FAQ ali na drugom je lista članova....bilo bi dobro kad biste rešili to i hosting Razz

183Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Sep 09, 2009 2:32 pm

Little Miss Perfect

Little Miss Perfect
Administrator
Administrator

Pre toga nije bilo,i meni od danas na svim forumima imaju ove reklame i to me straaaašno živcira xDDD

Hahahahahahaha,o Bože,ja nisam primetila da ima dva puta F.A.Q omg xD
Ispravićemo (((:

184Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Sep 09, 2009 4:40 pm

MooX_97

MooX_97
novi clan
novi clan

pHa kad niko nema hosting....ja imam 4um sa hostingom ali sa domenom co.cc Very Happy

185Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Sep 09, 2009 4:43 pm

Little Miss Perfect

Little Miss Perfect
Administrator
Administrator

Pa,više se ne vide te reklame...

186Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Sep 09, 2009 4:44 pm

MooX_97

MooX_97
novi clan
novi clan

Vid stvarno...xD

187Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Sep 09, 2009 4:45 pm

MooX_97

MooX_97
novi clan
novi clan

To je onda do forumotiona !

P.S. Izvinite što je post ispod posta!

188Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Sep 09, 2009 4:46 pm

Little Miss Perfect

Little Miss Perfect
Administrator
Administrator

Pa,mogao si ići na edit...

To je sigurno do forumotiona jer su danas na svakom forumu na koji sam ušla bile reklame xD

189Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Sep 09, 2009 4:48 pm

MooX_97

MooX_97
novi clan
novi clan

Ali na onima sa hostingom samo gosti vide reklame xD

190Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Sep 09, 2009 4:50 pm

Little Miss Perfect

Little Miss Perfect
Administrator
Administrator

Pa i ovde samo gosti vide reklame!!!
Uvek je tako bilo...

191Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Sep 09, 2009 4:51 pm

MooX_97

MooX_97
novi clan
novi clan

Ali pre 2 sata sam ih i ja video!

192Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Sep 09, 2009 4:54 pm

Little Miss Perfect

Little Miss Perfect
Administrator
Administrator

Opet ti kažem da je SAMO DANAS tako bilo NA SVIM FORUMIMA!
Forum postoji dva meseca i u ta dva meseca se NIKADA NISU VIDELE REKLAME do danas...I to samo na kratko!!!

193Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Sep 09, 2009 7:49 pm

MaLaMiCa

MaLaMiCa
Administrator
Administrator

ღAdriana's Angelღ ::Opet ti kažem da je SAMO DANAS tako bilo NA SVIM FORUMIMA!
Forum postoji dva meseca i u ta dva meseca se NIKADA NISU VIDELE REKLAME do danas...I to samo na kratko!!!
Da,lepo ti je rekla 3 PUTA! I IMAMO XOSTING! to se danas desilo i twom forumu! NEMA WISE! i gotowa rasprawa o tome!

194Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Sep 09, 2009 7:53 pm

MooX_97

MooX_97
novi clan
novi clan

Nije ja sam bio, i ako imate hosting,koji je?

195Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Sep 09, 2009 7:59 pm

Rosalie Lillian Hale

Rosalie Lillian Hale
postajes ekspert za photoshop
postajes ekspert za photoshop

Ja reklame na ovom forumu videla nisam, a na netu sam od jedanaest. Malo jesam, malo nisam!!!!!

http://www.twilight-saga4ever.com

196Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Sep 09, 2009 8:02 pm

MooX_97

MooX_97
novi clan
novi clan

E pa ja sam ih video u 1-2 sata!

197Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Sep 09, 2009 8:18 pm

Little Miss Perfect

Little Miss Perfect
Administrator
Administrator

Ne pada mi na pamet da ti još jednom objašnjavam!
STOP spam,please!

198Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Sep 09, 2009 10:16 pm

MaLaMiCa

MaLaMiCa
Administrator
Administrator

dosta wise! Ako imate nesto pametno da kazete,onda recite,nemojte pisati budalastine samo da biste nakupili postowe!

199Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Pet Sep 11, 2009 7:01 pm

Dulce The Best

Dulce The Best
novi clan
novi clan

Te reklame svaki forum ima,sve dok se ne namesti u a.panelu da samo gosti njih vide!
E sad moje kritike
Glupo mi je sto su nazivi kategorija i tema sa "W" onda "Cxat" ,sto sve ne napisete normalno "chat, u vezi" bez tih "w" cx" ,ovako se samo kvari izgled foruma.
I jos nesto je to sto admini stave kao lepljive svoje teme u reklamama,msm bzvz mi je to skroz,sto jednostavno ne stavite kao normalne,ako neko hoce da se reguje na taj forum,regovace se.
Onda sto napominjete da domen nije besplatan,sve je isto i ako je free i ako nije..bzvz.

Inace sve pohvale za look i za ceo forum!

200Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 8 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Pet Sep 11, 2009 7:06 pm

Little Miss Perfect

Little Miss Perfect
Administrator
Administrator

Kao prvo,predstavi se!

Ta slova ispravljamo...Neka su već ispravljena.
Rekli smo da nije besplatan zato što su nas članovi non-stop pitali kako smo napravili domen,stoga smo im lepo objasnili da smo ga platili!

I hvala za pohvale...

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 8 od 22]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Hosting by Forumotion.com | © PunBB | Orginal design by Ancxy

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions