PS-Mania!
Dobrodošli na jedan od najboljih PhotoShop foruma na ovim prostorima.
Ukoliko niste registrovani, učinite to odmah jer na PS-Mania forumu možete pronaći apsolutno sve što vam treba u vezi PS-a. Wink

Uživajte,
administracija foruma.

Join the forum, it's quick and easy

PS-Mania!
Dobrodošli na jedan od najboljih PhotoShop foruma na ovim prostorima.
Ukoliko niste registrovani, učinite to odmah jer na PS-Mania forumu možete pronaći apsolutno sve što vam treba u vezi PS-a. Wink

Uživajte,
administracija foruma.
PS-Mania!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Predlozi,pohvale,kritike..

+74
^^DeMetri@^^
♥|Iwa|♥
Lady Cullen
Clair
Selena ^^
Salkal32
.enich.
Sofi_Cullen
Milosh
Melinda Halliwell
-*0nA l00dacXa AleX*-
JANKO = MOJE <3
`.:sweety:.`
P. Sawyer
little princess <3
Hayley
Edward's honey
*Drama Queen*
Emma
|*Kiki*|
*Cute.Girl.Boxy*
Ivana95
VesEla ^^
disych
Nejt <3
Bones fan*
*A*N*A*H*I*
serdjica03
TinKa*96
llili
...Patsy...
♥..Nike-Pink-Girl..♥
Yvonne
hari_95
Duško*
~Jane from Volturi~
Narcissa
~!Maki!~
Wwinner
~Mracna Svetlost~
~!~Vaka~!~
~Miss Tete~
Unique
RoyalDoll
{miss_narcisa}
roberta_bg
Dulce The Best
MooX_97
♥.QueEn.of.JuPiTeR.♥
Andja
HugoLLina
Rosalie Lillian Hale
Crazy Fashion Bitch <333
Milena xD
Lola '95
.Tinna.*
Neyra
*MICA*
RBD GIRL
Stefy
B*A*R*K*E*N
Ash LV
.Slladja.<3
PetRa ^^
Descreation
Veljko
ExtazA
* Natty *
+Join me in death+
~*~Estrella De Vondy~*~
_mima_princess_[*]_
Little Miss Perfect
*~Melody~*
MaLaMiCa
78 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 5 od 22]

101Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Avg 12, 2009 11:22 pm

MaLaMiCa

MaLaMiCa
Administrator
Administrator

ewo owako...
1.galerija nije zakljucana,ali u njoj NE moze da se pise!
2.to sam ja dodala juce,pogledaj u prawilu!
3.to cemo uwesti kada bude bilo vise radowa,jer sad ima premalo da bismo razwrstawali!
-Vidis da sam mislila na SWE! Very Happy

http://www.ps-mania.com

102Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Avg 12, 2009 11:26 pm

*~Melody~*

*~Melody~*
BANOVAN ČLAN
BANOVAN ČLAN

hehe... Ok.

Mislila sam da sad postavis da se razvrstavaju jer ce kasnije biti manje posla. Veruj mi znam iz iskustva na jednom forumu... Smile

http://ps-corner.tk

103Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sre Avg 12, 2009 11:29 pm

MaLaMiCa

MaLaMiCa
Administrator
Administrator

okej..znam i ja sta radim! Very Happy

104Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Čet Avg 13, 2009 9:06 pm

Lola '95

Lola '95
radis prvi rad
radis prvi rad

Pohvala super forum lijep look..
Kritika: GL.Admina previse naglasava sebe u obavještenjima uvjek pise "Iskljucivo JA!!!"

105Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Čet Avg 13, 2009 9:11 pm

MaLaMiCa

MaLaMiCa
Administrator
Administrator

xwala puno...
to se odnosi werowatno na skolu i takmicenja,jer nisam nigde wise pisala to..pokusawam da uwedem da swi clanowi postuju prawila!...mada to moze menjati i druga adminka,ona to zna!..
ne zelim da bilo ko preuzme kontrolu nad forumom,jer je ODLICAN bas owakaw kakaw jeste! Smile

106Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Čet Avg 13, 2009 9:14 pm

Lola '95

Lola '95
radis prvi rad
radis prvi rad

Ostalo na forumu je fenomenalno, i mislim da ce uskoro biti jedan među najboljima

107Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Čet Avg 13, 2009 9:15 pm

MaLaMiCa

MaLaMiCa
Administrator
Administrator

xexe...zar vec nismo medju najboljim? xD
XWALA PUNO!! Smile
ewo namestila sam da pise ISKLJUCIWO ADMINI...Smile xD

108Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Čet Avg 13, 2009 9:17 pm

Lola '95

Lola '95
radis prvi rad
radis prvi rad

Do najboljih treba jos malo... Very Happy

109Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Čet Avg 13, 2009 9:18 pm

MaLaMiCa

MaLaMiCa
Administrator
Administrator

pa dobro...postjimo tek mesec dana [NI TOLIKO...xD]
ako imas neke predloge slobodno reci!! Smile

110Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Čet Avg 13, 2009 10:02 pm

Milena xD

Milena xD
radis prvi rad
radis prvi rad

niste među wi jeste najbolji xDDDDD
swe pohwale Very Happy Very Happy Very Happy
forum je super!!!
ako owde ne naučim da radim u ps-u ja neznam gde ću xD

111Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Čet Avg 13, 2009 10:03 pm

MaLaMiCa

MaLaMiCa
Administrator
Administrator

XWALA DUSO PUNO OD SRCA!!! TQM!!! :ljubaac: :ljubaac:

112Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Čet Avg 13, 2009 10:15 pm

Milena xD

Milena xD
radis prvi rad
radis prvi rad

nnch :ljubaac:

113Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Pet Avg 14, 2009 7:34 pm

Lola '95

Lola '95
radis prvi rad
radis prvi rad

Moj prijedlog je da Galeriju foruma i sve vezano za taj forum uređuju samo dizajneri jer to je ipak njihov zadatak, admini imaju vaznijeg posla tj. da opominju...

I da pojacate boje grupa, boja administratora je uredu ali ostale su blijede

114Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Pet Avg 14, 2009 7:42 pm

MaLaMiCa

MaLaMiCa
Administrator
Administrator

axa...pa da..galeriju i ostalo uredjuju samo dizajner i admini....pa ako imam wremena ja uwek sredim,a ako ne to rade dizajneri!...za boje cu wideti! Very Happy xwala na predlozima!! Smile
EDIT: swe je tesko jer imamo SAMO 2 dizajnera!! a puno zaxtewa!! Kada se WRATIM izabracu 2 dizajnera-a vec znam ko su oni,a msm da i oni znaju! samo nastawite da se trudite!! Smile

115Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sub Avg 15, 2009 8:42 pm

Lola '95

Lola '95
radis prvi rad
radis prvi rad

Evo ja opet dosla sa prijedlozima:
U galeriju postavite Graficki standard tj. velicine npr. kolike trebaju biti ikonice (40x40)...Banner, WiO...Tako da u galeriju idu radovi samo koji ispunjavaju graficke standarde..

116Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sub Avg 15, 2009 10:15 pm

Crazy Fashion Bitch <333

Crazy Fashion Bitch <333
Moderator
Moderator

Meni je to malo glupo sta ako se nekom vise svidja da bude vece ili manje od te velicine....

117Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Sub Avg 15, 2009 10:24 pm

Little Miss Perfect

Little Miss Perfect
Administrator
Administrator

Da,ali tako izgleda profesionalnije xD
Videcemo,hvala na predlogu...

118Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Ned Avg 16, 2009 12:09 pm

Lola '95

Lola '95
radis prvi rad
radis prvi rad

*Tin@* ::Meni je to malo glupo sta ako se nekom vise svidja da bude vece ili manje od te velicine....
Ikonice od 100x100 ne idu uz forume...Banner za Phhpp2 (valjda sam dobro napisala) treba biti 700x200 ili 700x150...Who's online treba biti 150x100, ikonice 40x40...Ljepse izgleda..

119Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Ned Avg 16, 2009 12:33 pm

Rosalie Lillian Hale

Rosalie Lillian Hale
postajes ekspert za photoshop
postajes ekspert za photoshop

Slazem se sa predlogom. Tako je profesionalnije. Meni je uvek lakse napraviti ako mi se kaze koje velicine treba biti!!!!

http://www.twilight-saga4ever.com

120Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Ned Avg 16, 2009 1:12 pm

Little Miss Perfect

Little Miss Perfect
Administrator
Administrator

Otvoricemo temu kolike bi otprilike trebale biti slike na forumu...
E,sad,da li cete ih se pridrzhavati,nije moja stvar...
Ali stvarno za ikonice ne mozhete staviti ovoliku sliku:
Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 25arcqv
TO JE PREVELIKO...
Ali,da ne odemo u spam...

121Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Ned Avg 16, 2009 1:22 pm

Crazy Fashion Bitch <333

Crazy Fashion Bitch <333
Moderator
Moderator

Pa neka onda budu 60x60 to je taman nije ni mala ni velika...

122Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Ned Avg 16, 2009 3:46 pm

Lola '95

Lola '95
radis prvi rad
radis prvi rad

|Angel of Adriana| ::Otvoricemo temu kolike bi otprilike trebale biti slike na forumu...
E,sad,da li cete ih se pridrzhavati,nije moja stvar...
Ali stvarno za ikonice ne mozhete staviti ovoliku sliku:
Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 25arcqv
TO JE PREVELIKO...
Ali,da ne odemo u spam...

Moram odgovoriti, ja mislim da je ova slika prevelika zamislite kako je onima sam sporim netom i onda moraju ocitavati velike slike, za ikonice se najcesce koriste neki oblici tako izgleda najljepse...Velicina 60x60 je velika moze se koristit, ali najbolje su 40x40 ili 50x50

123Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Ned Avg 16, 2009 4:08 pm

Little Miss Perfect

Little Miss Perfect
Administrator
Administrator

Pa zato sam i rekla xD
Ali na zhalost,na vecini foruma su ovolike ikonice...

Lola,ae,ti otvori temu,pošto se u to bolje razumeš od mene xD

124Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Ned Avg 16, 2009 5:58 pm

Lola '95

Lola '95
radis prvi rad
radis prvi rad

Ok, otvoricu u galeriji Smile

EDIT: Ako nisam na dobrom mjestu otvorila prebaci

125Predlozi,pohvale,kritike.. - Page 5 Empty Re: Predlozi,pohvale,kritike.. Ned Avg 16, 2009 11:52 pm

HugoLLina

HugoLLina
Administrator
Administrator

forum je wrhh wrhowa...stwarno mi se swidja...ima swe u vezi ps-a
ona skola me odushevila hahaha
extra stw. swaka wam cast...Smile

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000033293615&v=wal

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 5 od 22]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Hosting by Forumotion.com | © PunBB | Orginal design by Ancxy

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions