PS-Mania!
Dobrodošli na jedan od najboljih PhotoShop foruma na ovim prostorima.
Ukoliko niste registrovani, učinite to odmah jer na PS-Mania forumu možete pronaći apsolutno sve što vam treba u vezi PS-a. Wink

Uživajte,
administracija foruma.

Join the forum, it's quick and easy

PS-Mania!
Dobrodošli na jedan od najboljih PhotoShop foruma na ovim prostorima.
Ukoliko niste registrovani, učinite to odmah jer na PS-Mania forumu možete pronaći apsolutno sve što vam treba u vezi PS-a. Wink

Uživajte,
administracija foruma.
PS-Mania!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Queen of Spamming... >:D

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Ići dole  Poruka [Strana 10 od 10]

226Queen of Spamming... >:D - Page 10 Empty Re: Queen of Spamming... >:D Sub Jul 24, 2010 10:46 pm

black_betty

black_betty
citas i ucis iz tutorijala

Queen of Spamming... >:D - Page 10 Uwsig110

http://art-forum.forumotion.com/forum.htm

227Queen of Spamming... >:D - Page 10 Empty Re: Queen of Spamming... >:D Sub Jul 24, 2010 11:05 pm

black_betty

black_betty

"- Prošlost ne može da se promeni, ma koliko mi to želeli. Greške se ne mogu izbrisati, samo se njihove posledice mogu ublažiti, u najboljem slučaju. Sam sam se uverio u to. I ti bi trebao da prihvatiš tu činjenicu...
Gledao je u svog saborca, nemoćan da porekne ono što mu je govorio. Isti taj čovek, nekada proslavljeni ratnik i heroj nacije, temeljno je uništio svoj život par godina unazad. Ratovi, pogibije i stalni,neprekidni strah sada su vladali kraljevstvima. Neopozivo je da su tome doprineli i sami lideri kraljevstava, kao i istaknuti junaci – poput onog koji je upravo završio svoj kratki govor – zaslepljeni pohlepom i strastima. Ali, kao što je omraženi bivši junak rekao, ne vredi plaćati greške iz prošlosti kajanjem koje ništa neće promeniti.
- Pitam se... da li je lakše početi sa dna? Ako imaš samo pepeo pred sobom? I da li će cena, nakon večerašnje bitke, biti previše visoka? Vredi li ono čime ćemo platiti pobedu, posle svega? Nije li ostalo obezvrednjeno prolivenom krvlju i zamračeno gresima? Naši grimizom pokriveni mačevi... oruđa preko kojih smo sprovodili pravdu, a u stvari se odaljili od naših prvobitnih idelala. Možda smo s godinama postali slični onima protiv kojih se sada borimo... Možda smo sami izbrisali glavne razlike, slepi i pohlepni..."

Keti.... omg..... ♥

228Queen of Spamming... >:D - Page 10 Empty Re: Queen of Spamming... >:D Sub Jul 24, 2010 11:06 pm

black_betty

black_betty

"- Prošlost ne može da se promeni, ma koliko mi to želeli. Greške se ne mogu izbrisati, samo se njihove posledice mogu ublažiti, u najboljem slučaju. Sam sam se uverio u to. I ti bi trebao da prihvatiš tu činjenicu...
Gledao je u svog saborca, nemoćan da porekne ono što mu je govorio. Isti taj čovek, nekada proslavljeni ratnik i heroj nacije, temeljno je uništio svoj život par godina unazad. Ratovi, pogibije i stalni,neprekidni strah sada su vladali kraljevstvima. Neopozivo je da su tome doprineli i sami lideri kraljevstava, kao i istaknuti junaci – poput onog koji je upravo završio svoj kratki govor – zaslepljeni pohlepom i strastima. Ali, kao što je omraženi bivši junak rekao, ne vredi plaćati greške iz prošlosti kajanjem koje ništa neće promeniti.
- Pitam se... da li je lakše početi sa dna? Ako imaš samo pepeo pred sobom? I da li će cena, nakon večerašnje bitke, biti previše visoka? Vredi li ono čime ćemo platiti pobedu, posle svega? Nije li ostalo obezvrednjeno prolivenom krvlju i zamračeno gresima? Naši grimizom pokriveni mačevi... oruđa preko kojih smo sprovodili pravdu, a u stvari se odaljili od naših prvobitnih idelala. Možda smo s godinama postali slični onima protiv kojih se sada borimo... Možda smo sami izbrisali glavne razlike, slepi i pohlepni..."

Keti.... omg..... ♥

229Queen of Spamming... >:D - Page 10 Empty Re: Queen of Spamming... >:D Sub Jul 24, 2010 11:10 pm

black_betty

black_betty

Keti.... omg..... ♥

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 10 od 10]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Hosting by Forumotion.com | © PunBB | Orginal design by Ancxy

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions