Prvi utisak: ne baš najbolje 11/20
Boje: boje brusheva crvena i zelena mi se svidjaju. Boja fonta crna paše svagdje i to je super. Ne sviđa mi se baš siva boja pozadine. 8/10
Slike: slike su super i ljepo si ih i postavio i sve. samo da nisi radio stroke (ovo crno) okolko njih. da je smao to crno još oke, al s ovim ''točkicama'' mi se baš i ne sviđa. uništile su mi cjeli dojam. nije baš najbolje odrezano, ali potšo ni meni ne ide bolje neću ti zamjeriti na tome. 6/10
Text: Ovo Lady Gaga je sasvim super. Jedino mi se font ne sviđa. Ali ovo ''fre bitch'' mi se ne sviđa jer ovo ''h'' jednim malim, malim djelom prekriva slika. Ne sviđa mi se što je isti font ko i Lady Gaga i ista veličine. Pošto se sad ne ocjenjuje font onda ti to neću oduzimati. 5/10
Potpis autora: nemaš potpis i ne mogu ti ga ocjeniti. Msm da si trebao stavili mali potpis, a ovako ti bilo tko može pokrast rad i reć da je njegov. 0/10
Font: Već sam rekla da mi se font nimalo ne sviđa. Bilo bi bolje da si Lady Gaga jednim fontom, a free bitch drugim fontom. 4/10
Efekti: super. 10/10
Velicina rada: pa wallpaper može biti bilo koje veličine. 10/10
Ocena(procena) autora: 9
Ko je pregledao:
Datum pregledanja: 5.4.2010.
Konačna ocena: 50/100
ps: ovo je bio moj pregled.. Nadam se da se ne ljutiš.. Ako nisi zadovoljan zatraži dizajnere da ti pregledaju... ipak ja nisam ni blizu profesionalca u Photoshopu.. pozz