Prvi utisak: odlican. 20/20
Boje: jako lijepo sklopljene.. nema zamjerki 10/10
Slike: samo je jedna slika i svidja mi se. Položaj ne mogu komentirati jer ih nema više i nije na potpisu i slično. nema zamjerki. 10/10
Text: Odličan položaj. Dobra ideja. dobro boje usklađene (xD) .. opet nemam zamjerki. 10/10
Potpis autora: ne ističe se previše i nije prevelik i to mi se sviđa. na dobrom položaju. Ali jedino što ne vidim pročitati. Msm ako se stv potrudim i zabijem u monitor onda da. xD 9/10
Font: divan... svidja mi se.. 10/10
Efekti: odlično. nznm šta da kažem još. Ako tu spada i coloring (a valjda da...xD) onda mogu reći da je izvanredno.. još si joj i oči pobojala. Stv si to divno napravila. 10/10
Velicina rada: nemam zamjerki. super je. 10/10
Ocena(procena) autora: 9
Ko je pregledao:
Datum pregledanja: 5.4.2010.
Konačna ocena: 98/100
ps: bilo mi je dosadno i tvoj pregled je jos ostao (pored Jeleninog) i onda sam pregledala.. naravno ja nisam profesionalac i ako oćeš slobodno neka ti netko drugi pregleda. Anchy znam da si rekla ti i nemoj se ljutiti, al bilo i dosadno. slobodno i ti pregledaj
a i misla sam pošto je šrošlo već negdje tjedan dana od toga kad si rekla da ćeš pregledati da imaš ppuno obaveza i da si zabb ili nisi stigla.. hh.. pozz