Ukoliko niste registrovani, učinite to odmah jer na PS-Mania forumu možete pronaći apsolutno sve što vam treba u vezi PS-a.
Uživajte,
administracija foruma.
Join the forum, it's quick and easy
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Bas tako...Sladjo molim te da ubuduce postujes pravila kada pregledas...Molim nekoga od dizajnera ili moderatora da ovo pregleda u sto kracem roku.Hvala.::Sladjo koliko ja vidim ovaj pregled nije dobar.Prvo-Prvi utisak boduje se 0/20 a ne 0/10.Drugo-Slike i text se boduju sa 0/10,a ti ih uopste nisi bodovala.Trece-Ocena(procena)autora to je ona Bokicina ocena,ona je sebi dala 9 to znaci tu stavis 9/10,a ti si nesto deseto(97/100).Cetvrto-Konacnu procenu ne dajes na osnovu toga koliko ti zelis vec sve ocene koje si dala saberes-kao i njenu ocenu za svoj rad i tako dobijes konacnu ocenu.
Ja se izvinjavam adminkama ukoliko one ovo smatraju bespotrebnim spamom ili ako sam ja pogresila(a koliko vidim nisam),samo sam zelela reci da pregled nije dobro uradjen(ukoliko sam pogresila izvinjavam se...)
PS-Mania! » Sve o photoshopu » Pregledi vaših PS radova | Reviews of your PS works » Završeni pregledi » Potpis-Bokica-24 januar
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu