Dobrodošli na jedan od najboljih PhotoShop foruma na ovim prostorima.
Ukoliko niste registrovani, učinite to odmah jer na PS-Mania forumu možete pronaći apsolutno sve što vam treba u vezi PS-a.
Uživajte,
administracija foruma.
Join the forum, it's quick and easy
PS-Mania!
Dobrodošli na jedan od najboljih PhotoShop foruma na ovim prostorima.
Ukoliko niste registrovani, učinite to odmah jer na PS-Mania forumu možete pronaći apsolutno sve što vam treba u vezi PS-a.
Uživajte,
administracija foruma.
PS-Mania!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Posts : 3971 Join date : 26.07.2009 Age : 28 Location : Ispred kompa
ja sma jos prije ljeta njega skinula.. pokusala ali mi je bilo tesko otvoriti sliku.. hahaha... i nisam radila.. i onda sam kad sam se vratila s mora... pocela.. otrpilike negdje... pocetak 9.og mjeseca..
Aham, onaj bazen sa šankom mi je eeeextra! Piješ piće i brčkaš se... A još ima i DJ... Hahaha, provlačiš se na divljaka... Znam, ima onaj kanalčić i parking! (:
Slušaj ovu provalu... Mi kad smo išli na tobogane, smorilo nas da plaćamo (tj. ponestalo nam sitnih kuna) pa samo se penjali na onaj 1. , plavi, što je niži... I preko njega na one bele stepenice, pa na crveni... AAAAA, KAKO JE STRMO! Prvi put kad sam se spuštala, mislila sam da će mi srce iskočiti! Ali sad i nije tako... Ne bojim se više... Kad ti ideš tamo? Ja krajem jula - početkom avgusta...
@tanja: dao mi ga tata x) @hana: nezz... :/ mozda matematicku jer mi ide..ali vidjet cu. @sara: neam nikakav pp.. pogledat cu ponovo.. nosim 38-39.. @lana: ma nezz..ovisi..ovo ljeto nisam bila..xS ali proslo sam bila tamo oko 1.8. i idemo 1.8. na visaovac x) na misu onu.. jel ti ides? ^^ ja nisam bila na crvenom...auu... xDDD bilo me strah..al sad valjda nece...xDD VALJDA..
aaa da vidis sta se meni desilo...previse bruka...hahahhhahaha..xDD
budem ti...au ne bi ti znala.. ajmo reć tamo kod.. kako se to zove?! drinovci..tako nesto..xD jedno 20 minuta dalje od solarisa..autom..:S al eto.. znas visovac uopce..onaj otocic?? ^^